....

GOD JUL!

En händelserik dag!

Började med att man kom till jobbet & fick reda på att det varit jordskalv som jag inte en märkt av! Jag sov nog rätt hårt i med att alla andra hade vaknat av det! Hmm jaja..

När man slutat jobbet & precis åkt från Mörrum kommer man hem till mamma då hon berättar att det precis varit bankrån i lilla Mörrum, detta är ju fan helt knasigt! Först kommer det ett jordskalv sen ska någon/några rån banken i lilla Mörrum, Mörrum av alla ställen med liksom! Kunde de inte hitta en mindre håla. Känns faktiskt lite sjukt att detta hänt när man är uppväxt & bott i Mörrum i hela sitt liv. Men men nu har det iaf hänt. Sjukt galen dag!

Fick äntligen ett svar igår! Gud vilken lättnad! Dock har jag inte alla svar som jag skulle vilja ha men det kommer med tiden! Jag får helt enkelt vara snäll & vänta & se! Men det gör jag med ett nöje!

Ja detta är ju bara så skrattretande men jag tar inte åt mig, verkligen inte! Jag hoppas bara att "folk" har roligt!
Vet att jag är mkt mer mognare än "folk". Så därför droppar jag detta! :)

Ja funderingarna går verkligen runt i skallen på mig. Hade & har fortfarande en bild uppmålad i mitt huvud men i med att det blev ett bakslag häromdagen så får jag ta nya tag & gå en annan väg! Denna väg kommer nog vara den smartare. Jag hoppas att min dröm blir verkligehet snart! Mkt snart! Men jag vet att den kommer bli det såååå snart! För jag vet att jag är en stark människa som inte ger upp för ett enda litet bakslag! Nej jag är starkare nu än någonsin!
                                                    Nu går jag min egna väg & ingen kan stoppa mig!

                                                                                                                                                                                                  Overandout!

Måndag 15/12-08

Blev en massa bak på jobbet i dag! Mycket trevligt faktiskt! Lite från det vanliga! Gott blev det också!

Efter snack med nära & kära kom jag fram till att beslut som gjorde mig jävligt besviken idag. Men det var det bästa just i denna situationen! Men det kommer flera chanser. Men det känns verkligen så bittert att man var så jävla nära & sen fick man avstå från det, precis som att snubbla precis vid mållinjen! Men kanske är det så att just den tiden inte är inne ännu! Men men som sagt tiden avisar allt!

Jag kommer ihåg när jag var så jävla kär asså. Jag var så kär att jag inte ens kunde äta. Så fort personen jag var kär i ringde pirrade det i hela mig! Det är länge sedan nu, mycket länge sedan jag kännde den känslan! Vet faktiskt inte om jag kännt den känslan efter honom! Den känslan är helt underbar! Jag önskar att jag kunde känna den känslan igen! Jag önskar att jag kunnde bli oändligt kär, men det känns som att hoppet för kärleken redan försvunnit för länge länge sedan. Finns vissa saker som satt spår i mitt hjärta & kanske därför jag inte vågar känna den känslan igen! Spår som är djupa & svåra att läka. Det har gått så pass många år men ändå kan jag inte öppna mitt hjärta & släppa in kärleken! Kanske kan det vara så att jag inte hittat kärleken heller. Men hur lätt är det att hitta kärleken när man knappt vågar känna efter om man är kär!? Nej usch, kärleken är den verkligen något för mig tro?

Overandout!


Fuckersssss!

När jag väl kommit igång & blivit på bra humör flippar hela Karlshamn & segar ut!
Jag som är så sugen på att supa mig så satans full & har så förbaskat kul!
Nej men dissa ni på! Jag går som sagt min egen väg & ingen kan stoppa mig!
Super mig full på egen hand & har så sjukt förbaskat kul!


Mottot för ikväll är nog: Supe dig full som en kastrull :D

Inte undligt att man vill komma bort från denna staden när de är så jävla segt här!

Nej nu ska jag supa vidare & duscha lita granna & göra mig fin ;D

Overandout!

Idol 2008, KEVIN!

Grattis får man väl säga till Kevin som tog hem segern i Idol i kväll! Det var han verkligen värd!

Jobbade i dag, sjukt seg var jag.

Jag är verkligen så nära att lyckas & ändå känns det som att man snubblar på mållinjen!
Blir så jävla arg! Jag kämpar & kämpar men ändå känns det som att det bara är en stor enda jävla lång uppförsbacke hela tiden! Jag är verkligen så nära, varför ska det skita sig när man är så här nära? Åhh jag blir verkligen tokig!
Nej nu får jag rycka upp mig & fortsätta kämpa vidare som jag alltid gör! Jag är stark nog för att kunna fixa detta! Det vet jag! Det kommer bli som jag så länge har önskat! Kanske behövs det lite tid?! Kanske inte! Men på nått sätt så känner jag på mig att jag kommer att lyckas denna gången :)

Umgåtts med mamma & uffe hela kvällen! Har haft det kanon trevligt!
Drack lite granna & spelade spel, snackade, kollade på Idol & ja haft det allmänt trevligt!
Svek Tess innan, pallade inte dra in till henne & Totto för de skulle ha fest. Var verkligen inte på humör så då passade det perfekt att umgås med mamma & uffe. Haha när vi satt & spelade innan så sa mamma: va fan har du ätit? Så sa jag: Pizza & då säger mamma: fittsaft??? Haha fy fan vad vi flabbade! Hur i helvete kan man höra så fel? :D

Jul & Nyår närmar sig med storsteg & allt är redan planerat! Känns skönt att ha allt planerat.
Kommer nog bli kanon bra!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra? Va är det som händer igentligen? Ska jag sitta här som ett frågetecken & vänta?
Nej jag vet fan inte vad jag ska ta mig till! Orkar fan inte ha de såhär. Så snälla ge mig ett tecken!

Overandout!

Saker & ting!

Åh jag har så mkt att berätta så jag vet inte vart jag ska börja. Vet ens inte om jag har ork & lust att en sitta & skriva ner allt detta. Men tar allt lite kortfattat då.
Åkte till Norrköping en vecka! Träffade alla jag ville träffa & hade det underbart där uppe. Ville verkligen inte åka hem, men så är det alltid när jag är där. Vet inte vad det är med den staden men den lockar mig så otroligt mkt. Tack för allt, var verkligen sjukt underbart & mys :)
När jag väl kom hem fick jag lite av mitt flipp igen, som förra gången! Men jag vet varför & det har att göra med vissa saker i mitt liv. Men jag har tagit tag i det & det är lösningar på g :)
Fick dock inte nån ledig tid att ens känna sig hemma förens man skulle jobba. JA ni hörde rätt jobba jobba & jobba. Det är nog det mitt liv består av mest just nu! Hinner fan inte med nått annat än jobbet. Galet värre. Men men har jobbat som en galning nu i en vecka. Men nu återställer väl sig allt till det "normala" igen.
I dag efter jobbet blev det en tripp inom mammsen & umgick med henne en liten stund för att sedan bege mig vidare in till Tess & Totto som bjussade på middag :) Tack så mkt det var gott as hell! De bjöd på fisk grönsaker sås & potatis.
Blev en massa snack & tv tittande & även musik. Efter en stund började vi göra toast! Sjukt gott. Jag var helt säker på att min var godast i med att Tess har fått för sig att äta nyttigt så jag tog verkligen för givet att min toast var den bästa men när Totto lassade över en bit av sin fick jag genast beröma honom! Det var fan den godaste toasten jag smaaakat :)
Åkte sedan hem för att ta mig ett varmt bad! SKÖÖÖNT!

Ja nu har de snöat lite granna också! Tycker jag är väldans trevligt! Gillar snön! Den är fin att titta på, rolig att busa med men tråkig att köra i :) Jaja jag vet nog inte vad ja dillar om men men så är det när man har jobbat för mkt & fått för lite sömn!

Nu är det verkligen nääääära, jag hoppas verkligen! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Jag vet inte vad som flygit i mig men vad jag vet har jag aldrig varit en riktig tänkare/funderare förens nu för ett tag sedan! Bara funderar & funderar hela tiden. På en massa saker om & om igen! Men visst finns det saker som gör att jag fundera som jag gör nu! Men aa jag måste låta tiden utvisa saker & ting. Känns som att de är det enda rätta & det bästa! Men det är fruktansvärt jobbigt att ha en massa frågor utan att få svar. Jag har en massa massa massa frågor som jag skulle vilja ställa men låter det vara! Orkar inte ta upp dem ens. Det får vara som det är & som jag sa innan så får tiden utvisa resten!

Nej nu får det bli att sova lite granna så man orkar jobba i morgon!

Puss & Godnatt!

RSS 2.0