Party Party..

Vettenpipan är igång & ölen är öppnad, nu kan festen börja!


Party party..

I kväll har det planerats party med Tess, Madde & Nolte. Troligtvis blir det att vi kommer sitta här hemma hos mig i mitt palace :) Alltid nice. Måste dock fixa en massa saker i dag innan! Haha men jag har fan inte ork till de just nu! Haha..
Fy fan vad sugen jag är på att dricka lite i dag & umgås med dessa flickor!

Tur att jag städade här i går så nu behöver jag bara ta disken & svepa av med moppen på golven! :)

Fan asså jag fattar verkligen noll av konversationen som pågick i går! Vart var de du ville komma? Vad menade du? Asså jag är verkligen som ett frågetecken ännu ;D Haha men det återstor väl med tiden vad det var som menades :)

Hoppas på  att man kanske kan bli pircad i morgon eller i dag också :)

Har fått dille på denna låt: Lada GaGa - poker face :)

Julshow..

Japp, har även hunnit med att vara på min första julshow & första julbordet för detta året.
Har varit på Ronnebybrunn & gottat mig i alla dessa möjliga julrätter..
Var där med jobbet.. Fy fan vad trevligt det var.
Hade sparat mig hela dagen för att kunna lassa på ett extra stort lass på tallriken i kväll som sagt så gjort. Jag lassade upp allt ja kunde hitta på detta gudomliga långa julbord. Åhh vad gott det var men mättande. Fy fan.. Jag bara älskade allt. Mumsimumsi.. Om man kunde får ha ett sådant långbord med en massa mat varje dag här hemma så hade man säkerligen varit lika fet som alla i usa. Haha.. nej nog talat om detta. Eller måste bara säga att detta var en trevlig kväll med gott sällskap & god mat. Tack så mkt!


När jag väl kommer hem & slänger mig framför datorn med en öl får jag den mest chockade konversitionen på länge asså! Jag fattade noll. Haha kan bara inte få detta ur hjärnan! Fattar noll.. Vad i helvete är de du vill & menar?

Jaja i med att Tess verkar svika på msn snart så får jag nog joina henne! Har mkt att stå i med i morgon som sagt.
PÅ kvällen blir det party party! Hoppas på ett lyckat sådant också!

Overandout

Några förslag?

Ja nu är det så att jag vill göra en lite förändring med mitt hår & jag vet i fan hur jag ska göra. Jag har en massa förslag & funderingar, men nej inte det jag ångrar mig hela tiden om & om igen! Hur i helvete ska jag göra med mitt hår?

Någon som har ett förslag?

På tal om såkallade vänner..

Jag vet att min "STOOORA" fest inte blev som den skulle men inte trodde jag att en av mina såkallade bästa vänner skulle snacka en jävla massa skit om mig till min dåvarande ovän och dessutom på facebook.. Kolla in detta


"Jensen! allt är kanon, tjusigt att allt e som det ska me dej också (: haha aa, du menar den därra "stooooora" festen :D hängde me syrran din, nån vettig person! EY, jag tror vi har en heeel del att diskutera du&jag, om vissa patetiska människor. Du kommer få dej ett gott skratt vill jag lova! :D take care!"


När jag väl sedan ringde upp denna person för att kolla hur det var med henne så lät det i stil med.
Nej jag är verkligen inte arg på dig, du har inte gjort mig något!


Hur i helvete kan man då skriva något sådant på facebook till min dåvarande ovän? Som hon i själva verket inte alls gillar.
Min tro är hon skulle snacka en jävla massa skit om mig & min fest & de som var där för att få min dåvarande ovän att ogilla mig ännu mera & få det bättre för sig själv. Att allt skulle låta så himla bra i hennes ögon att hon inte gjort nått!

Det fula är att jag har inte gjort henne ett skit. Inte ett ruttet skit. Hon bråkade med en annan & sedan lägger hon väl skulden på mig enbart för att det var min fest! Jag fattar inte detta asså? Varför ska ja få skiten när jag i själva verket inte gjort ett smack? Hmm detta kallar jag verkligen inte vänskap!

Overandout!

Triss i tior :)

Hade inte mkt för mig så tog alla mina pantflaskor jag lagt på hög här hemma & gick ner till ica för att panta dem. Fick ett ryck efter att jag läst i 2 olika horoskop att jag skulle ha tur i dag & att jag hade mkt stor chans att vinna! Köpte därför 3 tio lotter. Hmm undrar om det bara var tur eller om horoskopet verkligen var menat. Vann på 2 av lotterna :)
Triss i tior. 

Ja frågan är ju nu om det bara var ren tur eller inte?!
Ha Ha ha..


En annan ointressant detalj är att jag verkligen fått dille på sallad!
Mums vad gott det är att göra egen sallad.

En funderare..

Åhh att jag ska vara så jävla godtrogen hela tiden! En av mina sämre egenskaper kanske!? Verkar iaf så ,dock för min egen del. Har ju inte fått något gott tillbax på att vara godtrogen åt vissa människor iaf.  Ska dock inte dra alla över en & samma gräns, nej det gör jag verkligen inte. Men det gäller dock vissa personer som funnits vid min sida i många år, i mitt liv & under min uppväxt.  Man har varit allt för väl godtogen. Usch vad dum man varit igentligen som inte viljat se, bara blundat för allt under så lång tid! Jag trodde jag var värd mer än så & jag vet att jag faktiskt är värd mer än bara så. Så vad fan får man då för att vara en bra vän & vara godtrogen?!


Overandout


Mina små liv..

 NottanFia









Nogg till Blogg

Det fick bli ett litet byte.. Från nogg till blogg istället :)


RSS 2.0